ALDER 3.0 er stiftet af Signe Trier og Karen Widding med det formål at nuancere dagsordnen for det aldrende samfund og skabe nye fortællinger om alder og identitet via debatskabende aktiviteter og events.

Signe Trier, stifter af Alder 3.0 og med i projektledelsen

Signe Trier er cand. mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet. Hun har en alsidig baggrund i kommunikation og projektledelse. De senere år har hun været fagligt optaget af livet som ældre og har specialiseret sig i kommunikation på dette område. Signe har stor erfaring med borgerindragende initiativer rettet mod ældre i den offentlige sektor. Hun har blandt andet stået bag kampagnerne ’Alderdom smitter ikke’ og ’Man bliver aldrig for gammel til fællesskab’ til forebyggelse af ensomhed. Tidligere har hun også arbejdet for DIGNITY og på DR som tilrettelægger på P1-programmet Koplevs Krydsfelt.

Karen Widding, stifter af Alder 3.0 og med i projektledelsen

Karen Høyrup Widding er cand. mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet. Hun har i en årrække beskæftiget sig med formidling af kultur på forskellige platforme i mediebranchen. Bl.a. som tekstforfatter, forlagsredaktør, kursusleder og programmedarbejder. Senest har hun været idé- og tilrettelægger af tv-serien “Europæiske divaer” DR (2014), som hun pt arbejder på en at skabe en amerikansk version af, “Amerikanske divaer”. Hun er også forfatter til bogen “Graviditetsencyklopædien” (Politikens Forlag 2009).